Ugrás a tartalomra
Temerin határa

Gyilkosság történt múlt hét végén egy Temerin és Szőreg közötti tanyán

2018-12-01
18:12
2018-12-01
18:18
Forrás
Novosti, Vajdaság Ma
A feltételezések szerint az 55 éves temerini R.F. egy tompa tárggyal olyan erővel verte fejbe szintén 55 éves feleségét, hogy az a helyszínen életét vesztette.

A gyilkosságot az áldozat fia jelentette a rendőrségnek, amely még múlt szombaton történt, de a rendőrség csak most nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. A bejelentést követően a rendőrök még aznap, a közeli Nádalján őrizetbe vették a tettest és 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték. A gyilkosság oka egyelőre ismeretlen.

gyilkosság
Temerin
Szőreg
tanya

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.