Ugrás a tartalomra
Temerin határa

Gyilkosság történt múlt hét végén egy Temerin és Szőreg közötti tanyán

2018-12-01
18:12
2018-12-01
18:18
Forrás
Novosti, Vajdaság Ma
A feltételezések szerint az 55 éves temerini R.F. egy tompa tárggyal olyan erővel verte fejbe szintén 55 éves feleségét, hogy az a helyszínen életét vesztette.

A gyilkosságot az áldozat fia jelentette a rendőrségnek, amely még múlt szombaton történt, de a rendőrség csak most nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. A bejelentést követően a rendőrök még aznap, a közeli Nádalján őrizetbe vették a tettest és 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték. A gyilkosság oka egyelőre ismeretlen.

gyilkosság
Temerin
Szőreg
tanya

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.