Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hat migráns került kórházba a horgosi lövöldözést követően

2022.11.26
10:44
2022.11.26
10:51
Forrás
Magyar Szó
Szerbia minden pontján megnövelték a rendőri jelenlétet.

Hat migráns került kórházba a horgosi lövöldözést követően, és több mint ezer illegális bevándorlót pedig a befogadóközpontokba szállítottak - nyilatkozta Dragan Vasiljević, a rendőrség segédigazgatója a Szerbiai RTV-nek.

A rendőrök automata fegyvereket, pisztolyokat, lőszereket találtak náluk. Néhányuknál a Koszovói Felszabadítási Hadsereg jelével ellátott tárgyak is voltak – tette hozzá Vasiljević.

Mint mondta, a Belügyminisztérium intézkedése Szerbia szerte folytatódik, a tárca rendelete szerint az ország minden pontján megnövelték a rendőri jelenlétet.

migráns
lövöldözés
Szerbia
Horgos

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.