Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitrije Nikolić

Hatalmas tűz Nišben

2021.04.08
22:26
2021.04.08
22:37
Forrás
Tanjug
A tűzben senki sem sérült meg, de tíz család elvesztette az otthonát.
Tanjug/Dimitrije Nikolić

Valamivel 20 óra előtt tűz ütött ki Nišben egy montázsépületben. A kémény gyulladt ki, onnan pedig a lángok gyorsan terjedtek, kis időn belül a közelben levő téglából és nádból készült montázsházak is égtek. A tűzoltók 8 tűzoltókocsival vonultak a helyszínre.

Tanjug/Dimitrije Nikolić

Sikerült megfékezniük a lángokat, de még így is 10 család maradt fedél nélkül. Az elsődleges információk szerint senki sem szenvedett sérülések

tűz
Niš

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.