Ugrás a tartalomra
Pixabay/SplitShire/Illusztráció

Igazán nem mindennapi bűneset történt Szabadkán

2021.03.21
12:30
Forrás
Szerbiai RTV
Ittasan és drog hatása alatt, egy Adán eltulajdonított autóval fizetés nélkül hajtott el egy szabadkai benzinkútról egy zentai illetőségű férfi, a rendőrség pedig elkapta és letartóztatta.

Bebizonyosodott, hogy a 26 éves férfi ittasan és pszichoaktív szer hatása alatt vezetett, ráadásul jogosítványa sem volt. A Citroen típusú autót, amivel elmenekült, előző este lopta el Adán.

A férfit 40 napos elzárásra ítélték, de még az autólopásért is számíthat büntetésre.

lopás
autólopás
Ada
Zenta
Szabadka
drog
ittas
sofőr

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.