Ugrás a tartalomra
Pixabay/fsHH

Késelés a koszovói Babin Most településen

2022.09.13
09:30
Forrás
Szerbiai RTV
Az éjszaka egy albán nemzetiségű fiatalember a koszovói Obilić környéki településen megkéselt két szerb férfit, apát és fiát – jelenti a Szerbiai RTV.

Mint írják, a támadó súlyos testi sérüléseket okozott, de az áldozatok nincsenek életveszélyben.

A támadás az áldozatok, Saša Mitrović és fia, Nemanja háza előtt történt, ahol néhány albán nemzetiségű ember várta őket, míg kijönnek az épületből. Nemanját a nyakán szúrták meg, ezután sebesült meg az apja, aki megpróbálta megakadályozni a támadást.

Az áldozatokat a pristinai kórházban látták el. Nem hivatalos információk szerint a rendőrség elfogott két albán nemzetiségű személyt, akik közül az egyik a feltételezett elkövető volt.

Koszovó
késelés

Most

15:29

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 15:42

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.