Ugrás a tartalomra

Késelés a koszovói Babin Most településen

2022.09.13
09:30
Forrás
Szerbiai RTV
Az éjszaka egy albán nemzetiségű fiatalember a koszovói Obilić környéki településen megkéselt két szerb férfit, apát és fiát – jelenti a Szerbiai RTV.

Mint írják, a támadó súlyos testi sérüléseket okozott, de az áldozatok nincsenek életveszélyben.

A támadás az áldozatok, Saša Mitrović és fia, Nemanja háza előtt történt, ahol néhány albán nemzetiségű ember várta őket, míg kijönnek az épületből. Nemanját a nyakán szúrták meg, ezután sebesült meg az apja, aki megpróbálta megakadályozni a támadást.

Az áldozatokat a pristinai kórházban látták el. Nem hivatalos információk szerint a rendőrség elfogott két albán nemzetiségű személyt, akik közül az egyik a feltételezett elkövető volt.

Koszovó
késelés

Most

20:11, Frissítve: 20:24

Az ukrán elnökkel tárgyalt a szerb államfő Tiranában

Az Ukrajna-Délkelet-Európa csúcstalálkozón Aleksandar Vučić egyebek mellett a két ország területi integritásáról, az ENSZ Alapokmányának tiszteletben tartásáról és a béke megteremtésére tett erőfeszítésekről egyeztetett Volodimir Zelenszkijjel.
19:03, Frissítve: 19:10

Kedvezmények a Forum Könyvkiadónál

A Forum Könyvkiadó Intézet felhívja a figyelmet, hogy a Vajdasági Szép Magyar Könyv pályázat elismert alkotásait további két hétig árusítják 20%-os kedvezménnyel a weboldalukon (https://forumliber.rs/shop).
18:36, Frissítve: 18:44

Ajándék a hölgyeknek

Miközben még az előző koncert hatása alatt állunk, a Szabadkai Népszínház és a Szabadkai Szimfonikus Zenekar újabb közös eseményre készül.

Népszerű