Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic/bk

Két ember vesztette életét egy belgrádi építkezésen

2018-09-14
11:12
2018-09-14
16:57
Forrás
Szerbiai RTV
Tragédia történt ma délelőtt a Belgrád a vízen komplexum építkezésén. Munkavégzés közben vesztette életét két ott dolgozó ember.

A Szerbiai RTV értesülései szerint a munkások egy készülő épület 22. emeletéről zuhantak a halálba. A kiérkező mentősök csupán a halál beálltát tudták megállapítani. Médiaértesülések szerint az egyik áldozat munkavezetőként, a másik pedig segédmunkásként dolgozott. Mindkettőjük bejelentett munkás volt és minden szükséges felszereléssel rendelkeztek - olvasható a Szerbiai RTV tudósításában.

Belgrád
munkahelyi baleset

Most

11:54, Frissítve: 12:00

Stabilizálták a Notre-Dame szerkezetét

Az építészek és az építőmunkások stabilizálták a párizsi Notre-Dame székesegyház tűzvészben meggyengült struktúráját, a tűzoltók pedig péntek éjjel megkezdték a levonulást a katasztrófa helyszínéről.
10:43, Frissítve: 11:27

Eltűnnek a vizes élőhelyek

Továbbra is nagy gondot okoz a szárazság, nemcsak a mezőgazdaságban, hanem a vizes élőhelyek, az állóvizek megmaradását is veszélyezteti.
21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.