Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic/bk

Két ember vesztette életét egy belgrádi építkezésen

2018-09-14
11:12
2018-09-14
16:57
Forrás
Szerbiai RTV
Tragédia történt ma délelőtt a Belgrád a vízen komplexum építkezésén. Munkavégzés közben vesztette életét két ott dolgozó ember.

A Szerbiai RTV értesülései szerint a munkások egy készülő épület 22. emeletéről zuhantak a halálba. A kiérkező mentősök csupán a halál beálltát tudták megállapítani. Médiaértesülések szerint az egyik áldozat munkavezetőként, a másik pedig segédmunkásként dolgozott. Mindkettőjük bejelentett munkás volt és minden szükséges felszereléssel rendelkeztek - olvasható a Szerbiai RTV tudósításában.

Belgrád
munkahelyi baleset

Most

17:55, Frissítve: 18:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.