Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic/bk

Két ember vesztette életét egy belgrádi építkezésen

2018-09-14
11:12
2018-09-14
16:57
Forrás
Szerbiai RTV
Tragédia történt ma délelőtt a Belgrád a vízen komplexum építkezésén. Munkavégzés közben vesztette életét két ott dolgozó ember.

A Szerbiai RTV értesülései szerint a munkások egy készülő épület 22. emeletéről zuhantak a halálba. A kiérkező mentősök csupán a halál beálltát tudták megállapítani. Médiaértesülések szerint az egyik áldozat munkavezetőként, a másik pedig segédmunkásként dolgozott. Mindkettőjük bejelentett munkás volt és minden szükséges felszereléssel rendelkeztek - olvasható a Szerbiai RTV tudósításában.

Belgrád
munkahelyi baleset

Most

19:54, Frissítve: 20:21

Haradinaj: A vámtarifák maradnak

A Szerbiából származó árura kivetett vámtarifák mindaddig érvényben maradnak, amíg nem születik egy mindent átfogó, kölcsönös megállapodás Koszovó elismeréséről - jelentette ki Ramush Haradinaj.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.