Ugrás a tartalomra
illusztráció

Két nő és két kislány sérült meg egy balesetben a Belgrád-Újvidék autópályán

2020.09.12
20:12
Forrás
Szerbiai RTV
Súlyos baleset történt ma kora délután Belgrád közelében a Belgrád-Újvidék autópályán.

A szerencsétlenségben két középkorú nő és két kislány sérült meg, miután egy autó egy autóbusszal ütközött. A baleset Novi Banovci közelében történt. A kislányok a szemtanúk szerint eszméletüknél vannak, de látható sérüléseket szenvedtek. A két nő állapotáról egyelőre nincsenek információk.

sérült
autópálya
busz
Belgrád-Újvidék

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően