Ugrás a tartalomra

Ki vette fel Horgos központjában a fegyveres leszámolást?

2022.11.28
21:15
Forrás
Pannon RTV
A Közügyek vendége volt a felvétel készítője.

Csütörtök este volt a migránslövöldözés Horgoson. A falu központjában kezdtek lőni egymásra a bevándorlókból álló bandák. Erről a Pannon RTV hírműsoraiban és a Közügyekben is beszámoltunk. A rendőrséget és a csendőrséget is bevetették.

Az elmúlt napokban több száz migránst gyűjtöttek be, és szállítottak az ország déli részére, az ottani befogadóközpontokba. Eddig a száraz tények.

Egyes vélemények szerint annak köszönhető az erőteljes fellépés, hogy a közösségi oldalakon és a médiában megjelentek az erőszakos migránsokról szóló videók.

Sokan arra kíváncsiak, hogy ki volt az a bátor ember, aki az életét kockáztatva kerékpárral eredt a lövöldöző csoport nyomába, és felvételezte a történéséket. A Közügyek vendége volt a felvétel készítője.

Horgos
leszámolás
lövöldözés
migráns
csempész

Most

18:13, Frissítve: 18:20

Ronaldo 1200. mérkőzése

Cristiano Ronaldo a futballtörténelem első férfi mezőnyjátékosaként 1200. mérkőzését játszotta péntek este, amikor pályára lépett szaúdi csapata, az al-Naszr bajnokiján az al-Rijád ellen - írta szombaton az IFFHS.
17:48, Frissítve: 17:59

Ónos eső, csúszós utak

Ónos esőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Jelentésük szerint Szerbia északi és nyugati részén fordulhat elő vasárnap vegyes formájú csapadék.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.