Ugrás a tartalomra
Facebook/Horgos A Mi Falunk

Leszámolás történhetett Horgoson

2022.11.25
08:10
2022.11.25
11:47
Forrás
Pannon RTV, Facebook
Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.

Estefelé olyan videók jelentek meg a közösségi médiában, amelyeken az látszódik, hogy egy csoport migráns sétál Horgos utcáin és lövések is eldördülnek. Később már azt is írták, hogy az Akácos és a Kertész utcát lezárták, és a katonaság is kint van.

Körülbelül egy 20 fős csoportról lehetett szó, akik a lövések után futásnak erednek.

Egy másik felvételen az látszódik, hogy a bevándorlók fegyverekkel a kezükben sétálnak az utcán.

Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek. Lakosok sérüléséről nincs tudomásuk az illetékeseknek. A helyszínre érkező rendőrök helyreállították a rendet.

A helyi polgárok aláírásgyűjtésbe kezdtek, és újabb falugyűlést terveznek. A hírt a községi illetékesek is megerősítették.

Horgos
lövöldözés

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:14, Frissítve: 19:21

Olcsóbb lett a disznóhús

Néhány hét alatt közel 100 dinárt a csökkent a sertés élő súlyának kilogrammonkénti ára. Jelenleg mintegy 200 dinárt adnak kilogrammjáért, viszont az ár naponta ingadozik.
16:29, Frissítve: 16:35

Európa újabb válaszút előtt

Ne hagyjuk, hogy az illegális migráció és a menekültkérdés összemosásával a valóban rászorulóknak fordítsanak hátat - Hölvényi György sajtóközleménye.
15:22, Frissítve: 19:07

Újvidék Város napja

Ma van Újvidék Város napja. 1748 február elsején emelte Mária Terézia szabad királyi városi rangra Újvidéket. A 275. évfordulóról a Szerb Nemzeti Színházban emlékeztek meg politikusok, közéleti személyek.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.