Ugrás a tartalomra
bilincs, letartóztatás
Illusztráció (Pixabay)

Letartóztatások pénzmosás miatt

2019-10-21
22:00
Forrás
subotica.com, szabadmagyarszo.com
Pénzmosás miatt tartóztatott le a rendőrség 11 személyt öt szerbiai városban.

A szabadkai, belgrádi, pancsovai, vranjei és dobanovci személyek 2017-től egészen október 15-ig minden alapot nélkülözve 542 millió dinár adót igényeltek vissza, és 441 millió dinárnyi összeget igyekeztek pénzmosás útján úgy feltüntetni, hogy azok törvényes kereskedelemből származnak. A szerb hatóságok az akció során eddig ideiglenesen öt teherautónyi ruhaneműt, 8500 liter alkoholos italt, és meghatározott mennyiségű valutát foglaltak le. A lefoglalt áru értéke mintegy 103 millió dinár.

letartóztat
pénzmosás
Szabadka
Pancsova
Vranje
Dobanovci

Most

22:43

Enyhítések kezdődnek Angliában

A brit kormány tájékoztatása szerint fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.
20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.