Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Lübecki támadás - Egyelőre hallgat a feltételezett elkövető

2018-07-20
22:53
2018-07-20
22:58
Forrás
MTI
Egyelőre nem beszél az a 34 éves férfi, akit az ügyészség azzal gyanúsít, hogy pénteken késsel támadt egy távolsági busz utasaira a németországi Lübeckben - tudatta péntek este a helyi ügyészség.

A lübecki ügyészség szóvivője megerősítette, hogy a feltételezett támadó Iránban született, de már több éve német állampolgár, és Lübeckben él. A férfit szombat délelőtt állítják bíróság elé.

Ahogyan arról korábban írtunk, a 34 éves férfi péntek délután kilenc embert sebesített meg késével a Travemündébe tartó, utasokkal teli buszon. Hátizsákjában pedig gyúlékony folyadék volt, amelyet lángra akart lobbantani. Indítéka egyelőre ismeretlen, a hatóságok nem zárják ki, hogy terrortámadás történt.

Lübeck
Németország
késelés

Most

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.