Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Őrizetben a szabadkai állatkínzó

2020.11.19
17:00
Forrás
subotica.com
A szerb belügyminisztérium szabadkai munkatársai őrizetbe vették az 1971-es születésű Č.P.-t állatkínzás és állatok megölésének alapos gyanúja miatt.

A férfi házának és egyéb, a tulajdonában levő épületek átkutatásakor a rendőrök ilyen cselekedetekre utaló nyomokat találtak. A fejleményekről a rendfenntartó szervek értesítették az állategészségügyi és a kommunális felügyelőséget is, akik saját hatáskörükben jártak el.

A gyanúsítottat 48 órás őrizetbe vették, a Szabadkai Alapfokú Ügyészség pedig bűnvádi feljelentést tesz.

állatkínzás
Szabadka
őrizetbe vették

Most

12:14, Frissítve: 12:21

Újabb támadás történt Jeruzsálemben

Legkevesebb két személy megsérült az óváros közelében történt merényletben, csupán néhány órával azután, hogy egy zsinagógában heten vesztették életüket egy fegyveres támadásban.
11:51, Frissítve: 12:53

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.
11:31, Frissítve: 11:44

Egyre súlyosabb a helyzet Ukrajnában

Elérték céljukat az ukrán hadiipari és energetikai létesítmények ellen intézett rakétacsapások, az orosz erők pedig előrenyomultak az elmúlt nap folyamán Donyeck térségében és Zaporizzsja irányában - állítja az orosz fél.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.