Ugrás a tartalomra
Pixabay

Prostitúcióval foglalkozó bűnbandákat számoltak fel Belgrádban

2020.01.14
14:17
2020.01.14
14:23
22 személyt fogtak el prostitúciós hálózat üzemeltetésének gyanújával Belgrád területén.

A Szervezett Bűnözéssel Foglalkozó Ügyészség rendelete alapján állították elő két bűnszervezet összesen 22 tagját. A gyanú szerint tavaly március és november között épületeket béreltek ki, hogy ott szexuális szolgáltatásokat biztosítsanak. Az őrizetbe vett személyek között egy rendőr is van. A bandatagok közül ketten továbbra is szökésben vannak.

bűnbanda
bűnszervezet
bűnszövetkezet
Belgrád
rendőr
szexuális
szolgálatás

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.