Ugrás a tartalomra
Pixabay

Prostitúcióval foglalkozó bűnbandákat számoltak fel Belgrádban

2020-01-14
14:17
2020-01-14
14:23
22 személyt fogtak el prostitúciós hálózat üzemeltetésének gyanújával Belgrád területén.

A Szervezett Bűnözéssel Foglalkozó Ügyészség rendelete alapján állították elő két bűnszervezet összesen 22 tagját. A gyanú szerint tavaly március és november között épületeket béreltek ki, hogy ott szexuális szolgáltatásokat biztosítsanak. Az őrizetbe vett személyek között egy rendőr is van. A bandatagok közül ketten továbbra is szökésben vannak.

bűnbanda
bűnszervezet
bűnszövetkezet
Belgrád
rendőr
szexuális
szolgálatás

Most

22:37, Frissítve: 22:45

Veretlenül megy tovább a szerb csapat

Az olimpiai bajnok szerb válogatott hét góllal nyert a holland csapat ellen a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján a csoportküzdelmek szombati zárófordulójában.
21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.