Ugrás a tartalomra

Rendőrt ütöttek el Kisbajmokban

2024.02.12
15:12
Forrás
subotica.com
Feltehetően szándékos gázolás történt.

Rendőrt ütött el egy férfi Szabadka Kisbajmok helyi közösségében. Nem sokkal 13 óra után az egyik helyi bolt, valamint a posta előtt történt az incidens. Az elkövető személygépkocsival, az információk szerint szándékosan elütött egy rendőrt, aki ráesett az autó motorháztetőjére. Ezután az elkövető megpróbált elmenekülni a helyszínről, de a rendőr utolérte és elkapta, majd összeverekedtek. Közben kiérkeztek a mentőszolgálat emberei, akik közbeléptek. A hírek szerint nem esett senkinek komolyabb baja. A helyszínre több rendőri egység is kivonult, míg a mentősök segítséget nyújtottak az eset résztvevőinek. A hatóságok még vizsgálják a körülményeket.

gázolás
Szabadka

Most

18:56, Frissítve: 20:03

Fújták a harsonát a zentai diákok

Harsona szótól volt hangos a Petőfi Sándor Általános Iskola Zentán. Az intézmény harmadik osztályos tanulói adtak rövid koncertet Szögi István harsonaművész vezetésével.

Népszerű

Érkeznek a kék kukák

Megkezdte a szelektív hulladékgyűjtésre szolgáló kék kukák szétosztását a Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat a Kér helyi közösség és a Harcosok sorakozója lakótelep egy részén.