Ugrás a tartalomra
Tanjug

Speciális gyakorlatot tartottak a belügyminisztérium tagjai Nyékincán

2019-09-07
12:28
2019-09-07
17:41
Forrás
Szerbiai RTV
A Povratak 2019, Visszatérés 2019 elnevezésű akciót Aleksandar Vučić is megtekintette.

A gyakorlaton a rendőrség terrorelhárító egysége, a csendőrség és a rendőrség helikopteres alakulata azt mutatta be, hogyan kell visszafoglalni egy terroristák által elfoglalt épületet.

A bemutató után Aleksandar Vučić elmondta, hogy a gyakorlaton a belügyminisztérium 133 alkalmazottja vett részt. Szerbia államfője hozzátette, hogy az egységek bizonyították felkészültségüket, de további gyakorlatokra van szükség.

Tanjug

A nyugtalan világban, ahol sosem tudni, hogy mi történik holnap, arra kell törekednünk, hogy a védelmi erőinket erősítsük és készen álljunk arra, hogy a lakosságot megvédjük a veszélyektől – emelte ki Aleksandar Vučić a bemutató után. Hozzátette: elégedettek vagyunk, de továbbra is erősíteni kell a védelmi és a biztonsági erőket.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Szerbia ma rendőri és katonai szempontból is összehasonlíthatatlanul erősebb az utóbbi harminc évhez képest, és kétszer erősebb lesz, mint amilyen ma. Méghozzá nagyon rövid időn belül. Mi gyorsan be tudunk szerezni mindent, amire szükségünk van, előállítunk mindent, amire szükségünk van. És miért van erre szükség? Azért, hogy mindenkit eltántorítsunk attól, hogy agressziót, inváziót vagy bármiféle támadást intézzen Szerbia ellen.”

Szerbiai Belügyminisztérium
Aleksandar Vučić
Nyékinca

Most

20:57, Frissítve: 21:07

Liam Neeson filmje maradt az első helyen

Az eredmények meg sem közelítik a pandémia előtti számokat, mivel a mozik alig több mint fele tart nyitva, a legnagyobb városok, köztük New York és Los Angeles filmszínházai határozatlan időre bezártak - írta a Variety.com.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.