Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Súlyos baleset Járekon

2019-06-05
15:21
2019-06-05
19:01
Forrás
Pannon RTV
Nem hivatalos információk szerint öt sérültje van annak a közúti balesetnek, amely Járek bejáratánál, az épülő körforgalomnál történt.

Egy személygépkocsi és egy kombi ütközött frontálisan, de a helyszínen szemtanúk elmondása szerint a baleset okozója egy autóbusz volt, amely hátulról meglökte a kombihoz csatlakoztatott utánfutót, és ebbe csapódott bele a személygépkocsi. Az ütközésben, amely déli tizenkét óra tájban történt, a személygépjármű teljesen összeroncsolódott, a benne utazó négy utast súlyos sérülésekkel szállították az újvidéki sürgősségi osztályra.

A Pannon RTV stábja másfél órával a baleset után érkezett a helyszínre, de még akkor is állt a forgalom mindkét irányban. Tartott a helyszínelés és folyamatban volt a roncsok eltávolítása az úttestről. A rendőrség egyelőre hivatalos információt nem közölt.

közúti baleset
Járek

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.