Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Súlyos baleset Járekon

2019-06-05
15:21
2019-06-05
19:01
Forrás
Pannon RTV
Nem hivatalos információk szerint öt sérültje van annak a közúti balesetnek, amely Járek bejáratánál, az épülő körforgalomnál történt.

Egy személygépkocsi és egy kombi ütközött frontálisan, de a helyszínen szemtanúk elmondása szerint a baleset okozója egy autóbusz volt, amely hátulról meglökte a kombihoz csatlakoztatott utánfutót, és ebbe csapódott bele a személygépkocsi. Az ütközésben, amely déli tizenkét óra tájban történt, a személygépjármű teljesen összeroncsolódott, a benne utazó négy utast súlyos sérülésekkel szállították az újvidéki sürgősségi osztályra.

A Pannon RTV stábja másfél órával a baleset után érkezett a helyszínre, de még akkor is állt a forgalom mindkét irányban. Tartott a helyszínelés és folyamatban volt a roncsok eltávolítása az úttestről. A rendőrség egyelőre hivatalos információt nem közölt.

közúti baleset
Járek

Most

08:50, Frissítve: 09:06

Gyilkosság és öngyilkosság Kruševacon

Lelőtte feleségét és annak testvérét szombaton délelőtt egy kruševaci kávézó teraszán az 57 éves M.J., majd elmenekült a helyszínről - áll a szerb belügyminisztérium közleményében.
08:44

Bojkott mellett döntött az ellenzék

A választások bojkottja mellett döntött szombati ülésén a Demokrata Párt, a Szociáldemokrata Párt és az Együtt Szerbiáért szervezet egyesülésével létrejött Egyesült Demokrata Párt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.