Ugrás a tartalomra

Tizenegyszer ment át a piroson egy motoros Valjevóban

2023.10.01
10:37
Forrás
Tanjug
Nekihajtott egy parkoló járműnek is.

A hatóságok megpróbálták megállítani a tizenkilenc éves fiatalt, először sikertelenül. Majd, amikor szökésnek indult, egy parkoló jármű bánta meg, ugyanis nekihajtott, így azonban el tudták kapni. Az ellenőrzés során kiderült, hogy nem rendelkezik megfelelő vezetői engedéllyel. A bíróság végül 29 nap börtönbüntetésre, 160 ezer dinár pénzbüntetésre ítélte a motorost. 21 büntetőpontot kapott, valamint 12 hónapra eltiltották az A kategóriás járművek vezetésétől.

piros
Valjevo
motoros

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.