Ugrás a tartalomra
Pixabay/SuperFerFilm

Veszély fenyegeti a közösségi oldalakon aktív nőket

2020-10-31
11:22
Forrás
Daily Mail, Bors
Kihívó fotóik könnyedén valamelyik internetes pornóoldalon köthetnek ki.

Az utóbbi időben több lány is áldozatául esett a csalóknak, akik egy híres fehérneműcég képviselőinek adják ki magukat, így lopnak intim felvételeket - írja a Daily Mail. Egy 18 éves lányt, Jordyn Hagan Gauntot is az Instagramon kereste meg egy nő, aki azt állította, egy luxus fehérneműcéget képvisel, és modellmunkát ajánlanának neki. Ehhez azonban egy internetes válogatón kell részt vennie. A lány mit sem sejtve készült a webkamerás meghallgatásra, amelyen naivan követte az instruktor utasításait. Arra kértek, vegyem le a fehérneműmet, hogy meg tudják nézni, milyen a testtípusom, és mutassam meg magam meztelenül - mesélte a fiatal lány. Később, amikor egyéb dolgokra is kérték, megszakította a hívást. A lány az esetet bejelentette a rendőrségen.

veszély
közösségi oldal
fotó
fehérnemű
modell
csaló
webkamera

Most

09:57

Elhunyt Pécsi Ildikó

Meghalt Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színművész - közölte közösségi oldalán a gödöllői önkormányzat. A művész a településen élt és annak díszpolgára volt.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.