Ugrás a tartalomra

20 képzőművész munkáit mutatták be a zentai Zentropiában

2020.02.28
19:19
2020.04.24
15:46
Forrás
Pannon RTV
A közelmúltban teljesen megújult szórakozóhely a helyi Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziummal és Kollégiummal együttműködve a középiskola fiatal tehetségeinek adott helyet a bemutatkozásra.

A Variációk egy bicikliző halra címet viselő alkotások ezentúl állandó jelleggel megtekinthetők a szórakozóhelyen, amelynek célja, hogy a helyi fiatal alkotóknak állandó teret biztosítsanak – mondta Horváth Tamás, a Zentropia tulajdonosa. A kiállítást Gubik Korina, a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium szaktanára nyitotta meg. Kiemelte: a diákok szívvel-lélekkel készítették az alkotásokat, amelyek mindegyike kivételesre sikeredett, amiért természetesen a kitűnő osztályzat sem marad el.

Gubik Korina, szaktanár, Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium, Zenta: „20 különböző fiatal alkotó. Bárki, aki csoportos kiállítást szervez tudja, hogy mennyire nehéz ezt összehozni, így a témát megszabtuk. Valahol próbáltunk alkalmazkodni a térhez is, de a végeredmény szerintem az megnézni való.”

Zentrópia
Gubik Korina
Zenta
kiállítás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.