Ugrás a tartalomra

Az aranyszárnyú angyal Kishegyesen

2023.12.23
14:14
2023.12.23
16:40
Forrás
Pannon RTV
Karácsonyi műsort tartottak a kishegyesi Petőfi Sándor Művelődési Egyesületben. Az aranyszárnyú angyal című előadásban mintegy 100 fellépő mutatta meg közösen elkészített produkcióját.

Kísérőprogramok is voltak, bemutatták Juhász Gábor Tudom én már... című dalos meséskönyvét, kiállítást is megtekinthettek az érdeklődők, és karácsonyi vásár is várta a kilátogatókat.

Patyerek Csaba, koordinátor, Petőfi Sándor Művelődési Egyesület, Kishegyes: „Az elmúlt két évben a templomunkban szerveztük meg a karácsonyi műsorunkat, aminek megvan a sajátos és nagyon magasztos hangulata, de mégis csak a művelődési ház, a színház a mi helyünk, és nagyon örültünk, hogy ismét sikerült egy ilyen volumenű műsort oda szervezni. Azt hiszem, hogy a látogatottságra soha nincs panaszunk. Most is, amellett, hogy telt házas előadásunk volt, a téren a vásárosok, a forralt bor és a tea környékén is számos látogató volt. Tehát nem is fért be mindenki. Ami pedig a fellépést illeti, nálunk az a szokás, hogy általában, amit színpadra állítunk, arra készülünk, tehát nem szokás az, hogy csak úgy odarittyentünk valamit, így hát most megint csak kiemelném mindazokat a csoportvezetőket, azokat a szakembereket is, illetve a közreműködőket, akik hozzájárultak a műsor sikeréhez, mert nélkülük ez, nyilván, nem sikerülhetett volna.”

karácsonyi műsor
Kishegyes
Petőfi Sándor Művelődési Egyesület
Juhász Gábor
Tudom én már...
meséskönyv
kiállítás
karácsonyi vásár

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.