Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

Bács gazdag kulturális öröksége mindannyiunk büszkesége

2021.04.01
17:51
Forrás
Közlemény
Bács gazdag kulturális öröksége mindannyiunk büszkesége, amelyre az elmúlt négy évben 30 millió dinárt költöttünk - véleményezte a község történelmi nevezetességeinek és idegenforgalmi látványosságainak megtekintése után Dragana Milošević.

A tartományi művelődési titkár elmondta, hogy megtették a szükséges lépéseket arra, hogy Bács az UNESCO listájára kerülhessen. A tartomány Európai Ügyek Alapjának igazgatója, Aleksandar Simurdić úgy értékelte, hogy Vajdaságban mintegy 45 önkormányzat pályázhat 2021 és 2027 között uniós pénzeszközökre, amelyek segítségével nagyobb teret nyerhetnek a turisztikai és kulturális tartalmak.

Bács
kulturális

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:19, Frissítve: 16:34

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!