Ugrás a tartalomra

Bácskossuthfalván is láthatták a nézők a Radnóti nyomában című dokumentumfilmet

2021.08.25
21:48
Forrás
Pannon RTV
A vetítésen ott volt a film rendezője, Herczeg Zsolt és a film főszereplője, a versvándor, Tóth Péter Lóránt.

Bemutatták Bácskossuthfalván is munkatársaink Radnóti nyomában című filmjét. Az eseményt a Moravicai Értelmiségi Fórum és az Ady Endre Művelődési Központ szervezte. A bemutatón részt vett a film rendezője, Herczeg Zsolt és Tóth Péter Lóránt versvándor is.

A Radnóti nyomában című alkotás már több díjat is bezsebelt különféle szemléken. A film Tóth Péter Lóránt kunszentmiklósi tanár, versvándor útját mutatja be, aki Radnóti Miklós születésének 110. és halálának 75. évfordulója alkalmából gyalogos vers-zarándoklatra vállalkozott a tragikus sorsú költő és a többi ártatlanul elhurcolt bori munkaszolgálatos emlékére.

Radnóti nyomában
Bácskossuthfalva
vetítés
film
Radnóti Miklós
Tóth Péter Lóránt
Herczeg Zsolt

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.