Ugrás a tartalomra

A belgrádi Nemzeti Színházban mutatták be a Körhintát

2018.11.24
12:45
2024.03.19
08:43
Forrás
Pannon RTV
Nagy volt az érdeklődés a belgrádi Nemzeti Színházban. A darabot Kásler Miklós, Magyarország emberi erőforrásokért felelős minisztere is megtekintette.

Pénteken este Belgrádban mutatták be a budapesti Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közös produkcióját, a Körhinta című előadást. Nagy volt az érdeklődés a belgrádi Nemzeti Színházban. A darabot Kásler Miklós, Magyarország emberi erőforrásokért felelős minisztere is megtekintette. A helyszínen elmondta: a sport, a kultúra és az oktatás területén való együttműködés bővítésének érdekében érkezett.

 Kásler Miklós, emberi erőforrások minisztere, Magyarország: „Szívből mondom Önöknek, hogy hálás vagyok az Úrnak, hogy nyitott ajtókkal fogadtak és olyan kulturális, sport és egészségügyi együttműködést kezdhetünk, ami ismerve az európai viszonyokat ritka.”

belgrádi Nemzeti Színház
Körhinta
Kásler Miklós

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.