Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragan Miljanić

Bemutatták Az idióta című előadást Újvidéken

2022.01.13
11:39
2022.01.13
16:17
Forrás
Pannon RTV
A Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij regénye alapján készült darabot Andrej Cvetanovszki, a szkopjei Teatar Komedija rendezője vitte színpadra.

A darabban az Újvidéki Színház szinte teljes társulata szerepel, kiegészülve a Művészeti Akadémia hallgatóival. A főszereplő Miskin herceget, aki a jólelkűség, együttérzés és nyíltszívűség világirodalmi megtestesítője, Pongó Gábor alakítja.

Pongó Gábor, színész, Újvidéki Színház: „Fura egy ember, az biztos. Ha belegondolunk, a saját életünkben empatikusak, együttérzőek vagyunk a szűk családi körrel, a családunkkal, a legjobb barátokkal, és valahol itt bezárul a kör. Ez az ember ismeretlen emberekkel ugyanúgy együttérez, és ez volt a legnehezebb. Ezt elérni és megcsinálni, hála istennek volt elég időnk, és remélem, hogy sikerült is.”

Újvidék
színház
Újvidéki Színház
Pongó Gábor
Az idióta

Most

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.