Ugrás a tartalomra

Bíró Tímea könyvét mutatták be Szabadkán (videó)

2017.06.19
16:44
Vasárnap Szabadkán a Klein house-ban került sor Bíró Tímea első kötetes szerző A pusztítás reggelei című könyvének bemutatójára
Vasárnap Szabadkán a Klein house-ban került sor Bíró Tímea első kötetes szerző A pusztítás reggelei című könyvének bemutatójára. A Forum Könyvkiadó Intézet gondozásában megjelenő kötet száz verse három ciklusra oszlik: A szakaszok témája gyerekkori negatív tapasztalatokat, traumákat jár körbe, rossz kapcsolatképeket boncolgat. A kötetet Miroslav Jovančić illusztrálta. Az est a Szab-way színházi szervezet rendezésében valósult meg.



Bíró Tímea, szerző: „Olyan történetek vannak ebben a kötetben, igazából szomorú történetek. Olyan gyerekekről van szó, akiket súlyosan bántalmaznak otthon, olyan nők, akiket az alkoholista párjuk vagy férjük terrorizál, szegény emberekről szólnak ezek a versek. Nekem az volt a fontos és mai nap is az a fontos, hogy nem az a lényeg, hogy az emberek mit élnek át, milyen szenvedéseket élnek meg, hanem az, hogy hogy lépnek túl ezeken a dolgokon.”

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.