Ugrás a tartalomra

Bíró Tímea könyvét mutatták be Szabadkán (videó)

2017-06-19
16:44
Vasárnap Szabadkán a Klein house-ban került sor Bíró Tímea első kötetes szerző A pusztítás reggelei című könyvének bemutatójára
Vasárnap Szabadkán a Klein house-ban került sor Bíró Tímea első kötetes szerző A pusztítás reggelei című könyvének bemutatójára. A Forum Könyvkiadó Intézet gondozásában megjelenő kötet száz verse három ciklusra oszlik: A szakaszok témája gyerekkori negatív tapasztalatokat, traumákat jár körbe, rossz kapcsolatképeket boncolgat. A kötetet Miroslav Jovančić illusztrálta. Az est a Szab-way színházi szervezet rendezésében valósult meg.Bíró Tímea, szerző: „Olyan történetek vannak ebben a kötetben, igazából szomorú történetek. Olyan gyerekekről van szó, akiket súlyosan bántalmaznak otthon, olyan nők, akiket az alkoholista párjuk vagy férjük terrorizál, szegény emberekről szólnak ezek a versek. Nekem az volt a fontos és mai nap is az a fontos, hogy nem az a lényeg, hogy az emberek mit élnek át, milyen szenvedéseket élnek meg, hanem az, hogy hogy lépnek túl ezeken a dolgokon.”

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

Vajdasági Magyar Ünnepi Játékok

Vajdasági Magyar Ünnepi Játékok

A Szent László- és az Arany-emlékév jegyében szervezik meg idén a Vajdasági Magyar Ünnepi Játékokat, amelyet ma nyitottak meg Palicson.