Ugrás a tartalomra
Pixabay

Életrajzi film készül Michael Jacksonról

2023.01.23
10:29
Forrás
24.hu, port.hu
Már a rendezője is megvan: Antoine Fuqua készíti, aki korábban inkább akciófilmeket forgatott - az ő nevéhez fűződik például a Kiképzés vagy A Védelmező című film.

Hogy miért vállalta a Michael címen futó zenés életrajzi filmet? A rendező azt mondta, pályafutása első filmjei zenei videók voltak, és még mindig úgy érzi, hogy a film és a zene ötvözése mélyen hozzátartozik ahhoz, aki ő maga. Úgy véli, nincs még egy olyan művész, akinek olyan ereje, karizmája és vegytiszta zenei zsenialitása lenne, mint Michael Jacksonnak.

A filmet még az idei év második felében elkezdik forgatni.

Michael Jackson
film
életrajz

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.