Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Első Kárpát-medencei Magyar Médiatalálkozó

2019-06-12
18:58
2019-06-12
20:07
Forrás
Pannon RTV
Kárpát-medencei magyar médiatalálkozót tartanak a magyarországi Visegrádon.

A következő napokban a határon túli magyar médiumok képviselői és a magyar közmédia nemzetpolitikával fogalkozó szerkesztői az aktuális médiahelyzetről és kihívásokról beszélgetnek, és szakmai előadásokat is tartanak. Az eseményt a Nemzetpolitikai Államtitkárság hívta életre hagyományteremtő szándékkal. Potápi Árpád János államtitkár a megnyitón elmondta, egyfajta nemzetpolitikai fórumot akartak létrehozni az újságíróknak, hogy megbeszéljék napi dolgaikat és sikereiket is. Kiemelte: a Kárpát-medence összetartozásának sikere nagyban köszönhető a médiának is. 

Az esemény célja a köszönetnyilvánítás mellett a kapcsolatteremtés és a barátkozás elősegítése. A Pannon RTV szerkesztői közül több mint tizen kaptak meghívást az eseményre, ahol beszámolhatnak a vajdasági médiahelyzetről.

Kárpát-medence
Magyar Médiatalálkozó
Visegrád
Kárpát-medencei Magyar Médiatalálkozó

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.