Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Első Kárpát-medencei Magyar Médiatalálkozó

2019-06-12
18:58
2019-06-12
20:07
Forrás
Pannon RTV
Kárpát-medencei magyar médiatalálkozót tartanak a magyarországi Visegrádon.

A következő napokban a határon túli magyar médiumok képviselői és a magyar közmédia nemzetpolitikával fogalkozó szerkesztői az aktuális médiahelyzetről és kihívásokról beszélgetnek, és szakmai előadásokat is tartanak. Az eseményt a Nemzetpolitikai Államtitkárság hívta életre hagyományteremtő szándékkal. Potápi Árpád János államtitkár a megnyitón elmondta, egyfajta nemzetpolitikai fórumot akartak létrehozni az újságíróknak, hogy megbeszéljék napi dolgaikat és sikereiket is. Kiemelte: a Kárpát-medence összetartozásának sikere nagyban köszönhető a médiának is. 

Az esemény célja a köszönetnyilvánítás mellett a kapcsolatteremtés és a barátkozás elősegítése. A Pannon RTV szerkesztői közül több mint tizen kaptak meghívást az eseményre, ahol beszámolhatnak a vajdasági médiahelyzetről.

Kárpát-medence
Magyar Médiatalálkozó
Visegrád
Kárpát-medencei Magyar Médiatalálkozó

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.