Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fotókiállítás és könyvbemutató egyben

2022.09.30
11:53
2022.09.30
15:36
Forrás
Pannon RTV
A Hét Nap fotópályázatára beérkezett alkotások kiállítása és a hetilap könyveinek bemutatójára is sor került tegnap délután Magyarkanizsán, a Dobó Tihamér Képtárban.
Pannon RTV

A több mint száz fotó és az öt könyv, amelyet bemutattak a Hét Nap tavalyi, 75 éves fennállásának jubileumára készült. Az alkotásokkal Vajdaság-szerte járják a településeket a hetilap munkatársai.

Pannon RTV

Tóth Lívia, főszerkesztő, Hét Nap: „Valóban ilyen még nem volt, hogy fotókiállítás és könyvbemutató is egyidőben, ez most Kanizsán az első. Tervezünk még októberben ilyet Újvidéken az Európa Kollégiumban. A fotókiállítást az újvidéki bemutatkozással befejezzük, tehát ezeket a fotókat már nem visszük tovább. Januárban viszont ismét kiírjuk a pályázatot, mivel úgy látjuk, hogy van iránta érdeklődés.”

fotókiállítás
Hét Nap
könyvbemutató
Tóth Lívia
Magyarkanizsa
Dobó Tihamér Képtár

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.