Ugrás a tartalomra

Fotókiállítás és könyvbemutató egyben

2022.09.30
11:53
2022.09.30
15:36
Forrás
Pannon RTV
A Hét Nap fotópályázatára beérkezett alkotások kiállítása és a hetilap könyveinek bemutatójára is sor került tegnap délután Magyarkanizsán, a Dobó Tihamér Képtárban.

A több mint száz fotó és az öt könyv, amelyet bemutattak a Hét Nap tavalyi, 75 éves fennállásának jubileumára készült. Az alkotásokkal Vajdaság-szerte járják a településeket a hetilap munkatársai.

Tóth Lívia, főszerkesztő, Hét Nap: „Valóban ilyen még nem volt, hogy fotókiállítás és könyvbemutató is egyidőben, ez most Kanizsán az első. Tervezünk még októberben ilyet Újvidéken az Európa Kollégiumban. A fotókiállítást az újvidéki bemutatkozással befejezzük, tehát ezeket a fotókat már nem visszük tovább. Januárban viszont ismét kiírjuk a pályázatot, mivel úgy látjuk, hogy van iránta érdeklődés.”

fotókiállítás
Hét Nap
könyvbemutató
Tóth Lívia
Magyarkanizsa
Dobó Tihamér Képtár

Most

09:36

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délutánra összehívta Magyarország Védelmi Tanácsát a Karmelita kolostorba az Izraelt ért iráni légitámadások következményeinek értékelésére - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.