Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello

Hollywood legfényesebb estéje

2020-02-09
17:19
2020-02-09
21:46
Forrás
hirado.hu
A 92. Oscar-díjátadó gála helyi idő szerint vasárnap délután 5 órakor – közép-európai idő szerint hétfőn hajnali 1 órakor – kezdődik a Los Angeles-i Dolby Színházban.

Fotó: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello

A műsort az ABC élőben közvetíti Észak-Amerikában, és további 225 ország és térség televíziójában is sugározzák. A magyar nézők a Moziverzumon láthatják a vörös szőnyeges bevonulást és a díjátadó ceremóniát vasárnap éjjel 23.55-től.

Idén több zenés produkció szerepel majd a műsorban, mint az utóbbi években. A ceremóniának második éve nem lesz házigazdája, mivel ez legutóbb is segített a háromórás show tempójának feszesebb időzítésében.

A vasárnap esti Oscar-gálán 24 kategóriában adják át az amerikai filmakadémia díjait, amelyekről a szervezet csaknem 8500 fős tagságának szavazatai döntöttek.

Fotó: Tanjug/Sony/20th Century Fox via AP

A legnagyobb esélyesek között tartják számon Todd Phillips Joker című filmjét. Martin Scorsese Az ír című maffiaeposza is számos elismerésre tehet szert, ahogyan Sam Mendes 1917 című első világháborús alkotása és Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywoodja. 

Fotó: Tanjug/Neon/Warner Bros/Universal Pictures via AP

Hollywood
Oscar-díj

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:51, Frissítve: 19:49

Országos céllövő búvárverseny Szabadkán

Országos céllövő búvárversenyt és vajdasági nyílt bajnokságot tartottak ma Szabadkán. A sétaerdei medencében több mint 30 versenyző és 12 klub mérte össze ügyességét.
17:12, Frissítve: 18:03

Jogászkonferenciát tartottak Zentán

Mintegy 70 résztvevővel tartottak jogászkonferenciát a zentai Városházán a Vajdasági Magyar Jogász Egylet szervezésében. Az előadók az ingatlan-nyilvántartási eljárásokat boncolgatták.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.