Ugrás a tartalomra
Tanjuig/Zoran Zestic

A holokauszt áldozataira emlékeztek Belgrádban

2021-01-27
16:05
2021-01-27
18:02
Forrás
Pannon RTV
Az egykori vásártéren emlékeztek meg Belgrádban a holokauszt áldozatairól. A második világháború idején ezen a helyen koncentrációs tábor volt.
Tanjuig/Zoran Zestic

Darija Kisić Tepavčević szerb munka- és szociálisügyi miniszter helyezte el a kegyelet virágait. Suzana Paunović, a szerb államfő főtitkára, Vladimir Orlić, a szerb köztársasági parlament alelnöke, Goran Vesić, Belgrád alpolgármestere, valamint zsidó szervezetek képviselői is szintén koszorúztak az emlékműnél.

Tanjuig/Zoran Zestic
holokauszt
Belgrád

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.