Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Január 22-e a magyar kultúra napja

2022.01.18
20:40
Forrás
Pannon RTV
Minden évben Vajdaságban is számos program van ilyenkor, ezeket ismertette a Közügyekben Sutus Áron, a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség elnöke.

A központi ünnepséget január 27-én tartják, amelyet 18 órától a Pannon Televízió élőben közvetít.

Szombaton, a magyar kultúra napján a Pannon Televízióban rendhagyó irodalomóra lesz a Mécsvirág együttes előadásában. A Folyók fölött című koncert 20 óra 45 perckor kezdődik.

magyar kultúra napja
Sutus Áron
Mécsvirág
Mécsvirág együttes
Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség
Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:12

Kevesebb a migráns Horgoson

Rendszeresen begyűjtik Észak-Bácskában a határ menti övezetben megbúvó migránsokat, ők azonban visszaszivárognak. A települések központját elkerülik, napközben most nem is igazán mozognak, mert elkezdődött a harmincnapos muszlim böjt, a ramadán.
14:02, Frissítve: 15:46

Faültetési akciót tartottak Palicson

Mintegy 300 facsemetével gazdagodott a palicsi természeti park. A magas vízszint miatt egyes fajták elkezdtek korhadni, aminek következtében csökkent a fafajták sokszínűsége a parkban. Ezen szeretne javítani a Palics-Ludas Közvállalat az ültetéssel.
13:30, Frissítve: 13:38

Uniós csúcs Brüsszelben

Ma kezdődött a kétnapos uniós csúcs Brüsszelben. A tárgyalások fő témái közé tartozik az Ukrajnának nyújtott fegyverkezési és pénzügyi támogatás, a migráció, az uniós gazdasági versenyképesség.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.