Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kreatív mozgás Palicson

2020.09.24
11:00
2020.09.24
16:33
Forrás
Pannon RTV
Kreatív mozgás címmel tartottak drámaműhelyt a palicsi Magyar Művelődési Központban.

A rendezvényen a szervezők nagy hangsúlyt fektettek a gyerekek szocializációjára. Az általános iskolás gyerekek olyan játékokon vettek részt, amelyek segítették szociális készségeik fejlesztését. A szerb nyelvű foglalkozást Gordana Vukov Ciganjik színész tartotta. A rendezvény egy szerb-magyar IPA-projektnek köszönhetően valósult meg.

Gordana Vukov Ciganjik, színész: „A műhelymunkán drámai játékokon veszünk részt, szóval játszunk, átmozgatjuk az egész testet, mivel a mozgás nagyon fontos a gyermekek fejlődésében, és valahogy napjainkban még inkább, amikor a digitális világban és az online életben élnek a gyerekek. Azt gondolom, nagyon fontos a mozgás.”

Kreatív mozgás
műhely
gyerekműhely
Kultúrközpont
magyar
IPA
drámaműhely
Colourful Coopoeration
projekt
Gordana Vukov Ciganjik
Magyar Művelődési Központ

Most

15:20, Frissítve: 16:28

Később érik a feketicsi meggy

A szokásosnál hidegebb és csapadékosabb időjárás miatt a termés is károsodhat. A termelők szerint a gyümölcsöt az alacsony felvásárlási ár miatt nem érdemes eladni, ezért feldolgozva próbálják értékesíteni.
13:43, Frissítve: 17:23

Kétnyelvű zenés irodalmi est Pancsován

Petőfi 200 Zmaj 190 címmel tartottak kétnyelvű zenés irodalmi estet a pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben. Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az évfordulókat.

Népszerű