Ugrás a tartalomra
MTI/Balogh Zoltán

Los Angelesben is eltemetik Andy Vajnát

2019-02-07
12:42
Forrás
index.hu
A világhírű producer temetése Magyarországon, Budapesten volt egy hete. Özvegye, Vajna Tímea az Egyesült Államokban is szeretne búcsút venni férjétől.

Vajna fia és szülei Los Angelesben vannak eltemetve, ezért földi maradványainak egy része a család mellé kerül majd, lehetőséget biztosítva arra, hogy amerikai barátai is elbúcsúzzanak tőle. A búcsúztatót február közepére tervezik, ahol feltehetően sokan lesznek, köztük Antonio Banderason kívül még sok sztárt várnak. Andy Vajna életének 75. évében, hosszú betegség után budapesti otthonában hunyt el három héttel ezelőtt.

Andy Vajna

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:23, Frissítve: 22:40

Ötven fokosra izzik Ausztrália

Nyugat-Ausztráliában már napok óta negyven Celsius-fokos hőmérséklet uralkodik, miközben a térség legnépesebb települése és fővárosa, Perth környékén tovább terjednek a bozóttüzek.
16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.