Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Magyar filmek a Cnesában

2021.04.29
11:29
Forrás
Közlemény
A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény megkezdi a Magyar filmek a Cnesában programsorozatát.

A Hajnali láz című játékfilmet 19 órától vetítik a Művészetek Házában. Gárdos Péter 2015-ös filmje svéd-magyar-izraeli koprodukcióban készült a rendező regénye alapján. A főbb szerepekben Piti Emőkét és Schruff Milánt láthatja a közönség. A filmvetítésre a belépés díjtalan, de a moziterem korlátozott befogadóképessége miatt a helyfoglalás kötelező. 

Jelentkezni a Cnesa 024/873-043-as telefonszámán lehet vagy az nterika@cnesa.rs ímélcímen. 

A rendezvény támogatója a Nemzeti Filmintézet, valamint Magyarország Nagykövetségének Kulturális Szolgálata, a Collegium Hungaricum Belgrád. 

A következő filmvetítés május 14-én esedékes.

magyar film
Cnesa
Magyarkanizsa
filmvetítés

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.