Ugrás a tartalomra

Másodszor Teátrum Neked!

2018.01.31
13:44
2024.03.19
08:38
Forrás
Pannon RTV
Idén is megrendezik a Teátrum Neked! színházi fesztivált, amelynek házigazdája a Zentai Magyar Kamaraszínház és a Magyar Teátrumi Társaság. A jegyeket hétfőtől, február 5-étől vásárolhatják meg.

A szervezőket meglepte, hogy a tavalyi, első alkalommal megrendezett fesztivált mekkora érdeklődés övezte. A háromnapos esemény telt házas előadásokkal zajlott le, és igény mutatkozott újabb időpontokra. Ennek apropóján az idei évben is sor kerül a színházfesztiválra február 22-e és 24-e között. A jegyeket hétfőtől, február 5-étől vásárolhatják meg az érdeklődők.

Wischer Johann, igazgató, Zentai Magyar Kamaraszínház: „A koncepciója maradt a tavalyi, ami három részre osztható. Az egyik a gyerekekkel való foglalkozás, tehát Teátrumi mocorgó címmel lesz játszóházunk az épületben. Délelőttönként gyerekelőadásokat játszunk, esténként pedig felnőtt előadások lesznek. Tehát ez az alapkoncepció, ez maradt. Ezen kívül részletesebben úgy néz ki a dolog, hogy a gyerekelőadásokat mi biztosítjuk. Lesz egy bemutatónk, Az égig érő fa magyar népmese. A játszóházat a Teátrumi Társaság kiváló játékmesterei fogják irányítani. Az esti előadásokra pedig jön a veszprémi Petőfi Színház, a Csíki Gergely kaposvári színház, és a Turay Ida budapesti színházból művészek.”

Zenta
Teátrum Neked
fesztivál
Wischer Johann

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.