Ugrás a tartalomra

Péterrévei alkotók kiállítása Nagybecskereken

2018.02.20
12:10
2024.03.19
08:38
Forrás
Pannon RTV
Péterrévei amatőr képzőművészek tárlata nyílt meg a nagybecskereki Petőfi MME székházában. Az érdeklődők két héten keresztül tekinthetik meg a Da Vinci Polgári Társulás nyolc tagjának 56 képét.

Az alkotások nagy többsége vajdasági témájú, a kiállítás kuriózuma pedig az, hogy a festmények között van négy gyermek alkotása is, de a nézőknek nem könnyű megkülönböztetni azokat a felnőttek alkotásaitól. A rendezvény házigazdája az ART Klub. 

Stanojev Németh Annamária, elnök, Da Vinci Polgárok Társulása, Péterréve: „Vannak közöttünk fafaragók, paplankészítők, kézimunkázók, aki magvakat farag példának okául, szoborkészítők. Tehát itt sajnos csak a festők jöttünk el. Tizenegy éve működünk, tavaly ünnepeltük a tízéves fennállásunkat, amelynek az apropójából kiadtunk egy Memoárt, hogy a tíz év alatt mivel foglalkoztunk. Zömmel Vajdaság-szerte működünk, tehát járunk tárlatokra, alkotónapokra, de bemutatkoztunk már Budapesten is.”

Nagybecskerek
Péterréve
festmény
kiállítás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.