Ugrás a tartalomra

Sporthőseinkről írt könyvet Tóth Tibor

2019.01.16
13:47
2019.01.16
17:49
Forrás
Pannon RTV
A mi sporthőseink címmel mutatták be ma délelőtt Tóth Tibor újságíró könyvét Szabadkán. A vajdasági sportolók egy részének munkásságát összefoglaló könyv a Hét Nap gondozásában jelent meg.

Saghmeister Gábor, Kéri Valentina, Nikolics Nemanja - a róluk szóló írásokat biztosan megtaláljuk Tóth Tibor könyvében. Összesen 29 vajdasági és vajdasági származású sportoló, edző, valamint sportmunkás kapott helyet a könyvben.

Tóth Tibor, sportújságíró: „A mi sporthőseink című könyvvel a vajdasági sportolók előtt szeretnénk tisztelegni, ugyanis ők a mi sport nagyköveteink. A vajdasági magyarság hírét, jó hírét ők viszik el a világba.”

A könyvet Szalai Attila karikaturista illusztrációi teszik színessé. A sportolók karikatúráival szerette volna színesíteni a kiadványt a szerző , amit az elkövetkező hetekben Újvidéken, Topolyán és Magyarkanizsán is bemutatnak.

Tóth Tibor, sportújságíró: „A Hét Napban az elmúlt 15 évben megjelent írásokból válogattam ki 29 riportalanyt. Persze több vajdasági sportoló van, akinek helye van könyvben, viszont ennyien fértek most bele. A legrégebbi írás 2008-ra tehető, viszont arra nagyon figyelmet fordítottam, hogy a legtöbb riportalany az utóbbi tíz 5-10 évből kerüljön ki.”

Tóth Tibor a Hét Nap mellett sportbeszámolóival a Pannon RTV csapatát is erősíti. A Szabadkai Magyar Rádió Küzdőtér és a Pannon Rádió Harmadik félidő című műsoraiban rendszeresen hallhatjuk izgalmas beszámolóit, a Pannon Televízióban pedig a Sporthétfő szakújságírója.

Tóth Tibor
Hét Nap

Most

17:13, Frissítve: 17:23

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.