Ugrás a tartalomra
gyermkszínház
Pannon RTV

Több díjat is bezsebelt a Szabadkai Gyermekszínház Szarajevóban

2017-10-10
21:36
2017-10-10
21:42
Forrás
Pannon RTV
A legjobb előadásnak járó díjat kapta a Szabadkai Gyermekszínház Jancsi és Juliska című szerb nyelvű előadása.

A Szabadkai Gyermekszínház Jancsi és Juliska című szerb nyelvű előadása a szarajevói LUT Fest nemzetközi gyermekszínházi fesztiválon elnyerte a legjobb előadásért járó díjat. A Gyermekszínház összesen négy külön elismerésben részesült: Grand Prix és Radoslav Lazić Arany anima emlékdíjban a legjobb előadásért, díjazták Todor Valovót, a darab rendezőjét, valamint Jasmina Pralija fiatal színésznőé lett a legjobb bábszínészi díj.

Szabadkai Gyermekszínház
Szarajevó
LUT Fest

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Fábián Juli

Elhunyt Fábián Juli énekesnő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt.