Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bemutatták Hugyec Anikó Túl hosszú út című regényét

2022.06.15
11:05
2022.06.15
16:58
Forrás
Pannon RTV
A könyv méltó folytatása és egyben lezárása nagy sikerű Túl kevés időnek.

Elsőként, szülővárosában Magyarkanizsán mutatták be a József Attila Könyvtár szervezésében Hugyec Anikó Túl hosszú út címet viselő könyvét. A könyv méltó folytatása és egyben lezárása nagy sikerű Túl kevés időnek.

A regény váltott szemszögből íródott, két szereplő gondolatát, meglátását mutatja be néhány hónapban összesűrítve. A kötet szimbólumai tökéletesen illeszkednek a cselekménybe és jelentésük is fontos kiegészítője a történetnek.

Pannon RTV

Hugyec Anikó, író: "Azontúl, hogy ez egy romantikus történet, ahogy az első is volt, nagyon fontos lélektani üzenete van. Én szeretek a lélek mélyére menni, az érzelmeket feltárni, hogy igenis merjük azokat megélni és kimondani, mert azok igenis nagyon fontosak, nem szabad elnyomni, és a gyász, az elengedés, a megbocsátás, és ezek feldolgozása nagyon fontos. Ezekről szól a folytatás."

Hugyec Anikó
Túl hosszú út
könyvbemutató
Magyarkanizsa

Most

10:01

Kabaré Csókán

Kabaré címmel mutatta be előadását a tiszaszentmiklósi dr. Tihomir Ostojić nevét viselő Művelődési Egyesület asszonykórusa szerdán este a csókai Művelődési Házban.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.