Ugrás a tartalomra
Topolya

Bölcsődések látogattak a topolyai önkormányzatba

2020-10-30
15:09
Forrás
Közlemény
A helyi Bambi Iskoláskor Előtti Intézmény egyik bölcsődés csoportját látta vendégül Szatmári Adrián polgármester.

A gyermekhét alkalmából idén is játékokat és finomságokat ajándékozott a Bambinak az önkormányzat, a gyerekek ma mondtak köszönetet a meglepetésért. A 3 évesek csoportját az önkormányzat tanácstermében fogadták és látták vendégül. A gyerekek egy albumot vittek ajándékba, amelyben rajzaikat és róluk készült fényképeket gyűjtöttek össze. A találkozó végén egy közös tánccal is megörvendeztették a vendéglátóikat.

Topolya
Bambi
iskoláskor előtti intézmény
Szatmári Adrián

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:33, Frissítve: 14:43

Égető szükség lenne terelőútra Temerinben

Temerin főutcáján folyamatos a személy- és teherforgalom. Elsősorban Újvidék vonzáskörzete miatt nagy az észak-dél irányú forgalom. A település tehermentesítése miatt régóta aktuális kérdés egy kerülőút kiépítése.
14:25

Szabadkára is visszaszivárognak a migránsok

Szabadkára is egyre több migráns tér vissza, és próbálkozik meg ismét nekivágni a magyar határkerítésnek. Amióta legutóbb összeszedték és távolabbi szerbiai befogadóközpontokba szállították el őket, néhány napig nyugalom volt a városban.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.