Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Csaknem 20 ezer szabadkai van eddig beoltva

2021.03.01
19:05
2021.03.01
19:11
Forrás
subotica.com
Közel 20 ezren vették fel eddig a koronavírus elleni védőoltást a városban. A Szabadkai Egészségház adatai szerint az emlékeztetőoltást 6500-an kapták meg.

Az oltás ellenére azonban tovább nő a fertőzöttek száma. Jelenleg a Szabadkai Közkórház Covid-osztályain 80 fertőzöttet kezelnek, kilencen szorulnak mesterséges lélegeztetésre. Vasárnap 36 pácienst vizsgáltak meg, közülük nyolcat tartottak bent kórházi kezelésen.

Szabadka
védóoltás
vakcina
emlékeztetőoltás
Közkórház

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.