Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Csütörtöktől próbafűtést végez a Szabadkai Távfűtőművek Kommunális Közvállalat

2020.09.29
14:50
A próbaüzem a megszokottnál alacsonyabb hőfokon történik majd.

Október elseje és tizedike között próbafűtést végez a Szabadkai Távfűtőművek Kommunális Közvállalat. Az illetékesek arról tájékoztatnak, hogy a próbaüzem a megszokottnál alacsonyabb hőfokon történik majd és csak a nap bizonyos szakaszaiban, nem pedig folyamatosan.

Arra kérik a felhasználókat, hogy ezt vegyék figyelembe és ezeket a jelenségeket ne jelentsék hibaként. Viszont otthonaikban ellenőrizzék le a fűtőtesteket és a csöveket és ha csöpögést, vagy egyéb problémát fedeznek fel, akkor arról értesítsék a közvállalat munkatársait a 024/548-383-as telefonszámon.

próbafűtés
Szabadka
távfűtőművek

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Szurkolók csaptak össze Belgrádban

Éjfél körül tömegverekedés tört ki Belgrádban. Mintegy 40 szurkoló csapott össze a Gandijeva utcában. Két 30 év körüli férfit súlyos sérülésekkel szállítottak a katonakórházba, de gyerekek is megsérültek, köztük egy 12 és egy 16 éves fiú is.
18:19, Frissítve: 20:23

Reök Iván nyomában

100 éve hunyt el Reök Iván vízügyi mérnök, királyi főmérnök, a szegedi Reök-palota építtetője, tulajdonosa, földbirtokos, aki Szeged és Horgos életében is nagy szerepet játszott.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.