Ugrás a tartalomra

Felgyújtotta magát a nagybecskereki bíróság előtt

2012-07-24
17:31
A nagybecskereki bíróság épülete előtt ma délelőtt egy ismeretlen férfi lelocsolta magát gyúlékony folyadékkal, felgyújtotta magát, majd beszaladt az épület előcsarnokába
A nagybecskereki bíróság épülete előtt ma délelőtt egy ismeretlen férfi lelocsolta magát gyúlékony folyadékkal, felgyújtotta magát, majd beszaladt az épület előcsarnokába. Az őrök gyorsan cselekedtek, kézi tűzoltó készülékkel meggátolták, hogy a férfi súlyosabb égési sebeket szenvedjen, egyúttal pedig, hogy a lángok tovább terjedjenek. Az egyik őrnek az ismeretlen egy cédulát adott át, amelyen állítólag az illető neve, címe állt, és néhány mondat volt ráírva, ám a bíróság titkára, Branislava Golijanin a nyomozás érdekében nem részletezte a papírra írtak tartalmát. Az incidens után az ismeretlen férfit a nagybecskereki kórház sürgősségi osztályra szállították. Nincs életveszélyben. A rendőrség még nem adott ki hivatalos közleményt az esemény kapcsán. (Vajdaságma)
Nagybecskerek
bíróság
gyúlékony folyadék

Most

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.