Ugrás a tartalomra

Felgyújtotta magát a nagybecskereki bíróság előtt

2012-07-24
17:31
A nagybecskereki bíróság épülete előtt ma délelőtt egy ismeretlen férfi lelocsolta magát gyúlékony folyadékkal, felgyújtotta magát, majd beszaladt az épület előcsarnokába
A nagybecskereki bíróság épülete előtt ma délelőtt egy ismeretlen férfi lelocsolta magát gyúlékony folyadékkal, felgyújtotta magát, majd beszaladt az épület előcsarnokába. Az őrök gyorsan cselekedtek, kézi tűzoltó készülékkel meggátolták, hogy a férfi súlyosabb égési sebeket szenvedjen, egyúttal pedig, hogy a lángok tovább terjedjenek. Az egyik őrnek az ismeretlen egy cédulát adott át, amelyen állítólag az illető neve, címe állt, és néhány mondat volt ráírva, ám a bíróság titkára, Branislava Golijanin a nyomozás érdekében nem részletezte a papírra írtak tartalmát. Az incidens után az ismeretlen férfit a nagybecskereki kórház sürgősségi osztályra szállították. Nincs életveszélyben. A rendőrség még nem adott ki hivatalos közleményt az esemény kapcsán. (Vajdaságma)
Nagybecskerek
bíróság
gyúlékony folyadék

Most

11:07, Frissítve: 11:12

Boszniában megszűnik a szükségállapot

Vasárnap megszűnik a március 16-a óta tartó szükségállapot Bosznia-Hercegovina egész területén. Az országban szombatra 23 fővel, 2485-re emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.