Ugrás a tartalomra

Felújították a szabadkai Prozivka Sport- és Rekreációs Központ wellness részlegét

2023.02.03
14:46
2023.11.18
13:55
Forrás
Pannon RTV
Az érdeklődők ezentúl a már meglévő szolgáltatások mellett igénybe vehetik a szaunát, a török fürdőt és a pezsgőfürdőt is.

Ismét várja a látogatókat a felújított wellness részleg a szabadkai Prozivka Sport- és Rekreációs Központban.

Szauna, törökfürdő, pezsgőfürdő - ezekkel a szolgáltatásokkal bővült a szabadkai Prozivka Sport- és Rekreációs Központ, hiszen újra kinyitott a wellness részleg. Itt korábban üzlethelyiségek voltak, ám ez most megváltozott.

Góli Csilla, a szabadkai Városi Tanács kommunális ügyekkel megbízott tagja: „A tavalyi év folyamán a Stadion Kommunális Közvállalat vezetősége rukkolt elő egy, szerintem észszerű és logikus javaslattal, hogy visszavennék ennek a résznek a működtetését és az üzlethelyiségekkel megbízott bizottság szintén pozitívan bírálta el ezt a kérvényt és visszakapta a Stadion KKV ezt a részét is a prozivkai medencének. Saját eszközökből felújították a központot és mostantól elérhető a polgárok, illetve az érdeklődő felhasználók részére.”

A wellness központ nyugalmat és békét ad az odalátogatóknak - mondta el Dimitrioski Tamara, a Stadion Kommunális Közvállalat igazgatója. „Ezzel szerettük volna a Stadion KKV meglévő szolgáltatásait kibővíteni. Így ma már az úszás mellett lehetőség nyílik például a szauna használatra, törökfürdő használatára, illetve a pezsgőfürdő használatára. Az alapszolgáltatásainkon kívül lehetőség van csomagok vásárlására is. Ilyen például az a csomag, amely lehetőséget nyújt a szaunának, a pezsgőfürdőnek, illetve a török fürdőnek az egyszeri használatára. Van az úgynevezett all in one kártyánk, ami pedig belépést nyújt havi szinten a medence használatra, illetve a wellness központnak a használatára.”

A beruházás összértéke mintegy 500 ezer dinár volt. A wellness központot keddtől péntekig 11 és 17 óra között, valamint hétvégén 6-22 óráig vehetik igénybe az érdeklődők.

Prozivka Sport- és Rekreációs Központ
Góli Csilla
Dimitrioski Tamara
Szabadka

Most

18:13, Frissítve: 18:20

Ronaldo 1200. mérkőzése

Cristiano Ronaldo a futballtörténelem első férfi mezőnyjátékosaként 1200. mérkőzését játszotta péntek este, amikor pályára lépett szaúdi csapata, az al-Naszr bajnokiján az al-Rijád ellen - írta szombaton az IFFHS.
17:48, Frissítve: 17:59

Ónos eső, csúszós utak

Ónos esőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Jelentésük szerint Szerbia északi és nyugati részén fordulhat elő vasárnap vegyes formájú csapadék.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.