Ugrás a tartalomra
Pannon RTV / Szkocsovszki László

Felújították a szabadkai Prozivka Sport- és Rekreációs Központ wellness részlegét

2023.02.03
14:46
2023.02.03
19:37
Forrás
Pannon RTV
Az érdeklődők ezentúl a már meglévő szolgáltatások mellett igénybe vehetik a szaunát, a török fürdőt és a pezsgőfürdőt is.

Ismét várja a látogatókat a felújított wellness részleg a szabadkai Prozivka Sport- és Rekreációs Központban.

Szauna, törökfürdő, pezsgőfürdő - ezekkel a szolgáltatásokkal bővült a szabadkai Prozivka Sport- és Rekreációs Központ, hiszen újra kinyitott a wellness részleg. Itt korábban üzlethelyiségek voltak, ám ez most megváltozott.

Góli Csilla, a szabadkai Városi Tanács kommunális ügyekkel megbízott tagja: „A tavalyi év folyamán a Stadion Kommunális Közvállalat vezetősége rukkolt elő egy, szerintem észszerű és logikus javaslattal, hogy visszavennék ennek a résznek a működtetését és az üzlethelyiségekkel megbízott bizottság szintén pozitívan bírálta el ezt a kérvényt és visszakapta a Stadion KKV ezt a részét is a prozivkai medencének. Saját eszközökből felújították a központot és mostantól elérhető a polgárok, illetve az érdeklődő felhasználók részére.”

A wellness központ nyugalmat és békét ad az odalátogatóknak - mondta el Dimitrioski Tamara, a Stadion Kommunális Közvállalat igazgatója. „Ezzel szerettük volna a Stadion KKV meglévő szolgáltatásait kibővíteni. Így ma már az úszás mellett lehetőség nyílik például a szauna használatra, törökfürdő használatára, illetve a pezsgőfürdő használatára. Az alapszolgáltatásainkon kívül lehetőség van csomagok vásárlására is. Ilyen például az a csomag, amely lehetőséget nyújt a szaunának, a pezsgőfürdőnek, illetve a török fürdőnek az egyszeri használatára. Van az úgynevezett all in one kártyánk, ami pedig belépést nyújt havi szinten a medence használatra, illetve a wellness központnak a használatára.”

A beruházás összértéke mintegy 500 ezer dinár volt. A wellness központot keddtől péntekig 11 és 17 óra között, valamint hétvégén 6-22 óráig vehetik igénybe az érdeklődők.

Szabadka
Prozivka Sport- és Rekreációs Központ
Góli Csilla
Dimitrioski Tamara

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:27, Frissítve: 16:57

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.