Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A fontos beruházásokat be akarják fejezni Szabadkán

2020.11.09
12:12
2020.11.09
15:42
Forrás
Pannon RTV
Az alapvető cél, hogy a megkezdett beruházásokat befejezzük Szabadka város területén – fogalmazott Kern Imre.
Pannon RTV

Szabadka alpolgármestere a Szabadkai Magyar Rádió délelőtti műsorában elmondta: az egyik legfontosabb feladat, hogy befejezzék a Népszínház felújítását, illetve a palicsi wellnessközpont kiépítését. Ezek mellett jelenleg is folynak kisebb beruházások, mint amilyen a Szabadkai Gerontológiai Központ és a Kolevka gyermekotthon felújítási munkálatai. Kern Imre ugyanakkor hangsúlyozta, az új beruházások a következő év költségvetésétől függnek majd.

Pannon RTV

Kern Imre, alpolgármester, Szabadka: „Az október 3-án elfogadott költségvetés módosításhoz képest is, csak hatvanpár százalék a megvalósítás. Ez messze elmarad attól az általában elfogadott gyakorlattól, hogy a háromnegyed év alatt 69 és 71 százalék között kellene, hogy legyen a költségvetés megvalósítása. Természetesen több ok vezethetett ehhez, az egyik, hogy talán tavaly az előző városvezetés túlságosan optimistán fogta fel a lehetőségeket. Ezek nem valósultak meg 100 százalékosan, a másik objektív tényező, hogy senki nem számított ilyen súlyos helyzetre a koronavírus miatt.”

beruházás
Szabadka
Népszínház
wellnessközpont
szabadkai Gerontológiai Központ
Kern Imre

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.