Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Ismét árusítanak a zentai termékpiacon

2021.02.26
18:26
2021.02.26
18:44
Forrás
Magyar Szó
A zentai önkormányzat vezetői fogadták az árusokat, akik korábban felfüggesztették tevékenységüket, ezzel felhívva a figyelmet a kedvezőtlen feltételekre - írja a Magyar Szó.

Sztantity Szebasztián, a községi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja elmondta, azoknak az árusoknak, akik a koronavírus-járvány megfékezése céljából elrendelt intézkedések miatt a tavalyi év bizonyos időszakában nem tudták tevékenységüket végezni, az idén annyival alacsonyabb bérletet kell majd fizetniük. Hozzátette, egy hónapig a piac működése fel volt függesztve, ez pedig mindenkit érintett. Sztantity felhívta a 65 évesnél idősebb árusok figyelmét arra, hogy amennyiben tavaly az óvintézkedések miatt nem tudták végezni kereskedői tevékenységüket, a kérdéses hónapot nekik is levonják az idei bérletükből. Ezt viszont az érintetteknek mindenképpen jelezniük kell a piachatóságnál. Az új szerződések megkötése a jövő héten lesz.

Zenta
termékpiac
árupiac
piac

Most

14:01

A Szputnyik második adagját vették fel Zentán

85-en kapták meg vasárnap délelőtt a Szputnyik V második dózisát Zentán. A községben eddig mintegy 7500 adag vakcinát adtak be. Az illetékesek remélik, hogy májusban elérhetik akár a 40-50 százalékos oltottságot a felnőtt lakosság körében.
12:08

Holnap rajtol a Szerbia Open

Az ATP 250-es kategóriába tartozó belgrádi salakos tenisztorna legnagyobb sztárja természetesen a hazai színekben szereplő Novak Đoković lesz.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!