Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Jelentősen nőtt az átoltottság Szabadkán

2021.04.09
19:37
2021.04.09
21:26
Forrás
Pannon RTV
Nagyüzemben zajlott az oltás ezen a héten Szerbiában. Szabadkán és a környező falvakban, Csantavéren, Bajmokon és Palicson is oltották az embereket regisztráció nélkül.

Nagyon sokan jelentkeztek, így jelentősen javultak az átoltottsági mutatók. Hogy pontosan hol tart most Szabadka a beadott vakcinák tekintetében, Tóth Demek Melinda, az egészségházak főnővére mondta el Közügyek című műsorunkban.

Péntek reggelig 24 830-an vették fel legalább az első oltást, 17 420-an pedig már a második vakcinát is felvették Szabadka város területén, összesen tehát 42 250 adag koronavírus elleni védőoltást adtak már be. Jövő héten a mozgáskorlátozott embereket oltják.

Szabadka
oltás
bejelentkezés
vakcina
rendkívüli
egészségház

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.