Ugrás a tartalomra

Kiosztották az év sportolója díjakat Magyarkanizsán (videó)

2017-03-04
12:14
2017-10-03
09:18
Nagy Szebasztián, a Potisje Birkózó Klub válogatott birkózója, ifjúsági Balkán- és Mediterrán bajnok lett a tavalyi év legjobb magyarkanizsai sportolója
Nagy Szebasztián, a Potisje Birkózó Klub válogatott birkózója, ifjúsági Balkán- és Mediterrán bajnok lett a tavalyi év legjobb magyarkanizsai sportolója. A díjkiosztóra tegnap este került sor a magyarkanizsai városháza dísztermében. Eredményei alapján Nagy Szebasztián bízott abban, hogy első lesz az ifjúsági korosztályban, de arra nem számított, hogy az abszolút versenyben is ő lesz az Év sportolója. A díjat Fejsztámer Róbert polgármestertől vehette át. Nagy Szebasztián, birkózó: „Én úgy érzem, hogy megérdemeltem, mert amilyen rosszul indult a tavalyi év eleje, a végét nem is képzelhettem jobban. Megnyertem a Mediterrán- meg a Balkán-bajnokságot is, meg veretlen voltam az I. ligában a felnőttek között.” Fejős Anna, aki harmadszor lett az Év sportolója, nem csak asztaliteniszben, hanem a Kanizsa Úszóklub tagjaként hosszútávúszásban is remekelt az elmúlt esztendőben. A kaucsuklabdával nemzetközi versenyeken is bizonyított. Fejős Anna, asztaliteniszező: „Voltam Düsseldorfban is, ahol egyéniben és csapatban is sikerült a dobogó második fokára állnom, valamint a válogatottal részt vettem Vrnjačka Banján egy nemzetközi versenyen, ahol egyéniben, párosban és csapatban is a dobogó 3. fokára tudtam felállni.”A Községi Sportszövetség Igazgató Bizottsága négy Életmű-díjat is odaítélt. Egyiket Oláh Tibor, a magyarkanizsai sportélet mozgatója, egykori focista, versenyhorgász és a Maraton szervezője érdemelte ki. Oláh Tibor, Életmű-díjas: „Ez a Maraton. Tán ez sikerült legjobban, 35 éve megy és büszke vagyok arra, hogy 32 évig le is futottam ezt a maratont, a Horgos-Kanizsát.” A felnőtt férfi kategória legjobbja egy másik birkózó, Gazdag Krisztián lett, a nőknél pedig Fejős Nelli, az M-PLUS Táncklub tagja diadalmaskodott. Az Év edzője címet Ivošević Rózsa, a Partizan Atlétikai Klub edzője mondhatja magáénak és idén először díjazták a legjobb kis- és nagycsapatot is. A legsikeresebb tavalyi klubnak a Partizan K.O.T Cselgáncsklubot nyilvánították.
Magyarkanizsa
év sportolói

Most

14:31, Frissítve: 14:40

Új járműveket kapnak a tűzoltók

A Rendkívüli Helyzetek Szektora ebben az évben annyi tűzoltókocsit kap, amennyire nem volt példa az utóbbi évtizedben - jelentette be Nebojša Stefanović ma Pancsován.
14:11, Frissítve: 14:27

Szenteleky Kornélra emlékeztek Szivácon

Szentmisével, koszorúzással és könyvbemutatóval emlékeztek meg Szenteleky Kornélról, a vajdasági magyar irodalom jeles alakjáról Szivácon halálának 86. évfordulóján.
12:09, Frissítve: 12:18

Horgászok! Engedély?

2020-ban a hobbi horgászok éves engedélye 7.000 dinárba fog kerülni, míg a napi engedély ára 1.000, a többnapos engedély ára pedig 2.000 dinár lesz minden horgászterületen.

Népszerű