Ugrás a tartalomra
Facebook/Rotary Club Szeged - Tisza

A magyar nemzet űrhajósa Szabadkán

2021.10.15
12:39
Forrás
Pannon RTV
Találkozzon Ön is a nemzet űrhajósával! Farkas Bertalannal 17 órakor a szabadkai Városháza dísztermében találkozhatnak az érdeklődők.

A magyar nemzet űrhajósával találkozhatnak azok, akik ma délután 17 órakor ellátogatnak a szabadkai Városháza dísztermébe.

Farkas Bertalan vajdasági látogatásának apropója egy róla készült könyv bemutatója. Tőrös István: A csillagok útján - Farkas Bertalan, az első magyar űrhajós című könyvét ismerhetik meg az érdeklődők. Az esemény videók is színesítik majd, valamint a könyv megvásárlására és dedikálására is lehetőség lesz. A rendezvényt a Szeged-Tisza Rotary Club és a magyarkanizsai Panda Rádió szervezi. Farkas Bertalan várhatóan Közügyek című műsorunkban is vendégeskedik majd, 18 óra után.

Farkas Bertalan
űrhajós
Szabadka
Városháza

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.
16:51, Frissítve: 16:56

Nagy ho-ho-horgász gyerekek

Egyhetes ifjúsági horgásztábort tartanak a Péterrévéhez közeli Csík-ér partján. Az esemény a Mohol Sporthorgász Egyesület szervezésében valósult meg.
16:49, Frissítve: 20:07

KORszintézis

KORszintézis címmel szervezték meg a Topolyai Művésztelep idei nyári alkotótáborát. A vajdasági művészek a tábor első napjaiban a város kültéri alkotásait tekintették meg, melyek inspirációul szolgálnak az alkotáshoz.

Népszerű