Ugrás a tartalomra
Szabadka Város Önkormányzatának Médiaközpontja/illusztráció

Megjelent a Szabadkai Közkórházban a koronavírus

2020-06-05
18:05
2020-06-05
23:54
Forrás
Pannon RTV, subotica.com
Az elmúlt héten három személynél mutatták ki a fertőzést: egy egészségügyi nővérnél és két nem egészségügyi dolgozónál.

Az intézmény tájékoztatása szerint mindhármuk állapota stabil, kezelésük kórházban történik. A közkórház munkája a megszokott rend szerint zajlik - áll az intézmény közleményében. Hozzáteszik: a korai felismerés és a járvány elkerülése érdekében továbbra is megteszik a szükséges lépéseket. 

A Pannon RTV telefonos megkeresésére a kórházban azt mondták: zárva van a nőgyógyászati osztály, a rendelő azonban a sürgős eseteket fogadja.

Az információt megerősítette megkeresésünkre a tartományi egészségügyi titkárság is. A regisztrált fertőzötteknek enyhébb tüneteik voltak, és elszállították őket az újvidéki székhelyű Vajdasági Klinikai Központba, azokat a személyeket, akik kapcsolatba kerültek a fertőzöttekkel tesztelik a fertőzésre.

Szabadka
koronavírus
koronavírus-járvány

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.